STRAST NA KOTAČIMA

Seks u automobilu bez suvišne filozofije

13.08.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Seks u automobilu jedan je od najčešćih i najboljih načina da začinite svoj ljubavni život uz najmanji trošak, naravno ako vas na dijelu ne uhvati policija koja vas može kazniti za narušavanje javnog reda i mira. Donosimo pregled najboljih poza, kao i stvari na koje morate pripaziti da bi sve proteklo glatko

Za seks u automobilu pogodan je svaki automobil, a kao i u mnogim drugim životnim aspektima i ovdje je veličina itekako bitna. Tako ćete u većem automobilu zasigurno uživati u mnogo više prostora i mogućnostima izvađanja kojekakvih poza, dok ćete u manjima eventualno zaraditi hrpu modrica, a i uklještenja kralješnice ne bi trebala biti nikakvo iznenađenje. Ipak, svim onim (ne)sretnim vlasnicima gradskih mališana moramo odmah priznati da je seksualna atmosfera na prednjem sjedalu ili stražnjoj klupi kompaktnog automobilčića nemjerljivo prisnija, a nerijetko i vatrenija u odnosu na ležerni seks na kvadratnim metrima površine kakvog ovećeg karavana ili monovolumena. Uvjereni smo stoga da će mlađi vozači više uživati u stiskavcima manjih automobila, dok će oni stariji preferirati komociju većih krstarica.

Postoji nekoliko poza koje možete izvoditi u svakom automobilu, dok su druge rezervirane za vozila s ravnom utovarnom plohom. Ono što nikako ne možemo preporučiti, iz sigurnosnih razloga, jest oralni seks u vožnji, koji, prema nekim studijama, konzumira svaki četvrti vozač u Europi. Suvišno je reći kako fatalno može završiti ovakva ekshibicija za upravljačem, posebice u trenutku klimaksa.

Pozicija za upravljačem uvjerljivo je i najgora. Malo je mjesta za vas i partnericu, smetaju vam upravljač, papučice, parkirna kočnica i mjenjač, a i teže se iskobeljati iz ove pozicije, zlu ne trebalo. Ipak, neki ljudi koji vole mješavinu boli i užitka ne bi mijenjali seks za upravljačem nizašto. Sam proces je jednostavan – vozač leži na spuštenu sjedalu pomaknutom do kraja unatrag, a partnerica ga zajaši licem u lice. Pripazite samo na njezinu stražnjicu i trubu.

Suvozačko sjedalo uvjerljivo nudi najviše po pitanju tjelovježbe i istezanja. Može se koristiti na isti način kao i vozačko mjesto, uz znatno više prostora s obzirom na izostanak papučica i upravljača, no još je bolje kada je partnerica zavaljena u sjedalo, a vi na njoj. Kao alternativa nudi se i već spomenuta poza u kojoj ste vi zavaljeni u sjedalo, a partnerica vam je okrenuta leđima te balans i brzinu kontrolira držeći se za prednju armaturu.

Najčešći odabir ipak je stražnja klupa, koja nudi savršeni balans između komocije i mogućnosti. Idealna pozicija je ona u kojoj ste vi zavaljeni u sjedalo, a partnerica je na vama te vam je okrenuta leđima. Na taj je način najlakše primijetiti ako vam se netko neželjeno približava.

Prtljažnici kod karavana, a posebice većih monovolumena koji imaju jednostavan sistem preklapanja stražnjih sjedala, poput primjerice Opel Zafire, nude neslućene mogućnosti za seksualne eskapade, no upravo ih ta neograničena uporabljivost čini pomalo sterilnima. Čar seksa u automobilu upravo jest u nedostatku udobnosti, nesvakidašnjim pozama i otkrivanju onih koje najbolje odgovaraju vašim dimenzijama, kao i dimenzijama vašeg automobila.

Da bi vam seks u automobilu ostao u dobrom sjećanju, ključna je lokacija. Što udaljenija, nedostupnija i manje poznata, time bolje. Odabirom takve lokacije izbjeći ćete susret sa slučajnim znatiželjnicima, voajerima ili pak čuvarima reda. Dobra glazba i čist automobil pobrinut će se za ugodnu atmosferu, dok će lubrikanti, prezervativi i vlažne maramice osigurati da i nakon seksa automobil ostane uredan. Prije samog seksa potrudite se zamagliti prozore iznutra, što je malo teže izvesti u ovim toplim ljetnim noćima, te nemojte zaboraviti podignuti parkirnu kočnicu da vas ritmičko njihanje automobila ne bi odvezlo u neželjenom smjeru.