Auto zona HIBRID ILI?

Električna Porsche 911-ica uhvaćena na testiranju

  • Autor: I. Ć.
  • 29.7.2009 15:21:32
  • 29.7.2009 14:19:14

Nijedan proizvođač automobila ne može si priuštiti luksuz zanemarivanja nadolazećih strožih ekoloških propisa, pa tako ni Porsche

Proizvođač iz Stuttgarta već je započeo s ekološkim programom u gami Cayenne SUV vozila te Panameri. Porsche je također već predstavio dizelski Cayenne, kao i njegovu hibridnu izvedbu, a isto rješenje najavljeno je i za limuzinu Panameru.

Sada pak špijunske fotografije s Nextautosa pokazuju da će se hibridni program možda prenijeti i na Porscheov sportski odjel, točnije – program legendarne 911-ice. Nekoliko detalja nas zbunjuje kod kamuflirane 911-ice uhvaćene na testiranju, naravno ako zanemarimo detalj s Batmanovom naljepnicom na prednjem poklopcu.

Naime, zbunjujuće djeluje 'grba' s grafikom 'strujnog udara' na istom tom poklopcu, što će možda reći da će se kod 911-ice elektromotor nalaziti sprijeda, dok će benzinska jedinica tradicionalno ostati na stražnjoj osovini. Da je riječ doista o električnom vozilu uvjerili su se i špijunski fotografi, koji tvrde da se vozač od njih udaljio vrlo brzo, bez ikakvog zvuka motora.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: