NASLJEDNIK GULLWINGA

Prva fotografija Mercedesova superautomobila SLS-a

13.07.2009 u 10:39

Bionic
Reading

Mercedes je dugo brižno skrivao svoj najnoviji superautomobil, no brane su, čini se, popustile i sada imamo prvu fotografiju novog SLS-a

Njemački proizvođač nedavno je pokazao fotografije interijera svog nadolazećeg nasljednika legendarnog 300 SL-a, dok smo o vanjskim linijama mogli spekulirati samo prema setu špijunskih fotografija na kojima je automobil bio temeljito kamufliran.

Fotografije koje su osvanule na naslovnici posljednjeg izdanja njemačkog Autobilda i nizozemske internetske stranice Autowerald.com prikazuju prednji kraj automobila te nam se ne čine kao da su obrađene Photoshopom.

Pomalo neizoštrena fotografija daje naslutiti to da je načinjena objektivom mobitela, možda kao fotografija iz brošure, budući da je automobil izvorno fotografiran sa studijski sivom podlogom.

Do službenog predstavljanja SLS-a ostalo je još nešto više od dva mjeseca na salonu automobila u Frankfurtu, no preuranjeno curenje fotografije moglo bi natjerati Mercedes da nam ustupi materijale i prije tog roka.