Auto zona BIZARNA KAMPANJA

Mitsubishi uz kupljeni pick-up poklanja – kozu!

  • Autor: I. Ć.
  • 28.5.2009 12:40:51
  • 28.5.2009 11:48:47

Dva automobila za cijenu jednog, drastična smanjenja cijena novih automobila, beskamatni krediti - u posljednjih godinu dana vidjeli smo svakakve načine na koje se proizvođači i distributeri automobila pokušavaju nositi s financijskom krizom, no ovaj posljednji je definitivno najbizarniji

Za svaki kupljeni Triton, kod nas poznatiji kao L200, Mitsubishi Novi Zeland poklanja novopečenom vlasniku kozu. Da, dobro ste pročitali. Ideju koja stoji iza ovog nesvakidašnjeg poslovnog prijedloga pokušao je medijima objasniti Mitusbishijev marketinški menadžer Peter Wilkins, koji je rekao da su svjesni kako je trogodišnja suša na Novom Zelandu značajno smanjila populaciju koza i goveda, pa se retorički zapitao postoji li bolje vrijeme za jednu ovakvu akciju.

'Koze unapređuju produktivnost na farmi jer brane nasade od korova, jeftinije su od toksičnih kemikalija i ne postoji rizik od kozje gripe koja bi naštetila turizmu', Rekao je Wilkins.

Potencijalnim kupcima koji već posjeduju kozu, a svejedno su zainteresirani za Triton, Mitsubishi u zamjenu nudi paket opreme bez koze koji uključuje produljeno jamstvo na pet godina odnosno 100.000 km, petogodišnju pomoć na cesti i 500 dolara u dodatnoj opremi po izboru.

mitsubishi
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: