Auto zona LAMBORGHINI COUNTACH

Kakav je osjećaj posjedovati dječački automobil iz snova

  • Autor: I. Ć.
  • 10.10.2012 13:46:32
  • 10.10.2012 11:36:55

Ukoliko ste rođeni 70-ih ili 80-ih godina prošlog stoljeća, a volite automobile, tada vam je u nekom periodu, sigurni smo, na zidu visio poster Lamborghini Countacha

Bila su to vremena bez sigurnosnih propisa, kada su superautomobili bili rađeni prema načelu - dizajn prije funkcionalnosti - a jedan od automobila koji se posebice isticao nepraktičnošću bio je upravo Lamborghini Countach.

Prvi put predstavljen na autosalonu u Ženevi 1971, Countach je publiku instantno osvojio uglatim, oštrim linijama i beskompromisnim dizajnom koji je vlasnika postavljao u podređenu poziciju. S obzirom na kult obožavanja koji je stvoren oko ovog automobila u posljednjih četrdeset godina - sumnjamo da je ikome to smetalo.

O tome kakav je osjećaj posjedovati i živjeti s Countachem svaki dan, saznajte u videoprilogu koji donosimo u nastavku, a recimo samo da se automobilom unatrag vozi tako da sjedite na pragu otvorenih vrata, kroz otvoreni prozor vam u McDonaldsovom drive-inu prodavač ne može dati Big Mac, a za upravljač ćete se smjestiti samo ako ste niži od 170 cm i imate broj stopala manji od 43.

Pogledajte.

When Outrageous Was Possible from Petrolicious on Vimeo.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: