tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+18
Pula
+14
Rijeka
+13
Zadar
+18
Split
+15
Dubrovnik
+15

KOREJSKI LJEPOTAN

KIA napokon pokazala trovratni Pro_Cee'd

Ukoliko vam je izgled bitniji od praktičnosti, pa vas Cee'dova peterovratna i karavanska izvedba nisu oduševile, možda će Pro_Cee'd biti baš po vašoj mjeri, nadaju se u KIA-i

Datum objave:
13.9.2012 11:52

Zadnja izmjena:
13.9.2012 14:39

Fotografije automobila osvanule su na internetu prije nego što nam automobil i službeno bude predstavljen na nadolazećem autosalonu u Parizu, dok će u prodaju krenuti u prvoj polovici iduće godine.

Sudeći prema onome što i sami možete vidjeti u našoj fotogaleriji, dizajneri su obavili dobar posao jer se dva automobila - Cee'd i Pro_Cee'd - razlikuju već od A-nosača.

Pro_Cee'd je tako dobio potpuno novi bočni profil i stražnji kraj s naglašenim blatobranima te redizajnirano svjetlosno sklopovlje, dok se iznutra razlike svode tek na izbor nešto drugačijih dekorativnih materijala.

KIA u medijskom izvješću ne spominje novosti u pogonskoj paleti, pa ćemo zaključiti da će Pro_Cee'd najvjerojatnije pogoniti isti motori kao i Cee'd i Cee'd Wagon.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr