tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+11
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+15

MUTNI POSLOVI

Je li BMW lažirao podatke da bi prestigao Mercedes?

Wall Street Journal piše da je BMW najvjerojatnije napuhao podatke o prodaji osobnih automobila u SAD-u kako bi prestigao rivala iz Stuttgarta i domogao se titule najprodavanijeg luksuznog automobila

Datum objave:
17.8.2012 12:53

Zadnja izmjena:
17.8.2012 15:15

Bavarci posljednjih sedam mjeseci pokušavaju sustići Mercedes, no čak i s kontroverznim rezultatima iz srpnja još uvijek kaskaju za trokrakom zvijezdom za čitavih 111 automobila.

BMW se odlučio za neobične prečace kako bi dostigao mrskog konkurenta pa je navodno posljednji dan srpnja dilerima ponudio do 7.000 dolara popusta na određene modele ukoliko isti dan budu prodani.

Bavarci su tako u srpnju prodali 1.986 automobila više od Mercedesa, odnosno ukupno 21.297 automobila.

Mercedes je dosad s one strane Velike bare isporučio 147.801 automobil, pritom ne računajući komercijalna vozila poput Sprintera.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr