tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+6
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+6
Split
+12
Dubrovnik
+11

ZABORAVLJENA 2 MIL. KUNA

Ovako izgleda Maybach nakon četiri godine na parkingu

Maybachovi automobili doista nisu stvoreni pod sretnom zvijezdom. Ne samo što je Daimler ugasio proizvodnju zbog katastrofalnih rezultata prodaje ultraluksuznih krstarica, već i dostupni modeli ne uživaju pretjeranu pažnju svojih vlasnika

Datum objave:
10.8.2012 12:11

Zadnja izmjena:
10.8.2012 13:26

Vezane teme

Nedavno smo pisali o Maybachu kojeg su popularni reperi Jay-Z i Kanye West razvalili za potrebe videospota. Primjerak o kojem je riječ u ovom članku, Maybach 57, prošao je neusporedivo bolje, no i njegova je budućnost upitna.

Automobil, navodno, posljednje četiri godine trune u podzemnoj garaži u Cannesu, potpuno zaboravljen. Nemamo pojma kako netko zaboravi na dva milijuna kuna, no čini se da situacija u Francuskoj i nije tako loša kad automobilu nedostaje tek prednji amblem.

Pogledajte.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr