tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+10
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+14

AUTOMOBILSKA PORNOGRAFIJA

Okršaj legendarne Renault Alpine i njenog nasljednika

Malo automobila ljubitelje Renaulta dira u srce kao kultna Alpine A110

Datum objave:
6.7.2012 12:02

Zadnja izmjena:
6.7.2012 13:32

Iz istog razloga ovakvim entuzijastima preporučujemo da video isječak koji donosimo u nastavku pogledaju u slobodno vrijeme kad im nitko neće zamjeriti padanje u nesvijest.

Šalu na stranu, valja priznati da su Francuzi odradili odličan posao. Za upravljač kultnog klasika smjestili su relijašku legendu Jeana Ragnottija koji je u zloglasnoj grupi B svojevremeno osvojio reli Monte Carlo, kao i Rallye de France, dok se u konceptnom nasljedniku našao Erik Komas.

Gledati dinamični duo kako se obračunava na mokrim alpskim usponima razvući će vam osmijeh na licu, unatoč tome što su neke scene izgledaju kao da im je mjesto u serijalu 'Brzi i žestoki'.

Pojačajte zvuk, kliknite i uživajte.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr