tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+13
Pula
+17
Rijeka
+14
Zadar
+17
Split
+15
Dubrovnik
+13

OD BARCELONE DO BUDIMPEŠTE

Pogledajte najbolji test najvažnije Toyote

Mađarski automobilski novinar Nino Karotta spada među rijetke pripadnike sedme sile čije osvrte na automobile gledamo s pravim zadovoljstvom. Razlog je u svakom slučaju osebujan stil i entuzijazam ovog momka s imidžom Wolverinea, kao i predanost i metodičnost kojom ih odrađuje

Datum objave:
5.7.2012 12:35

Zadnja izmjena:
5.7.2012 14:26

Uzmimo za primjer najzanimljiviji automobil koji je Toyota izbacila u posljednjih desetak godina - model GT86.

Karotta je uvjeren kako je ovaj automobil od iznimne važnosti, ne samo zato što je pristupačan i sklon preupravljanju, već zbog toga što je to automobil u kojem će naša djeca u ne tako dalekoj budućnosti cijediti posljednje kapi benzinskih supstituta.

Kako bi napravio najopsežniji test ovog automobila od svih koje smo dosad vidjeli, Karotta je vozio od zore do sutona puna četiri dana, od Barcelone do Budimpešte po najzahtjevnijim cestama kojih se mogao dočepati. Zatim je potrošio još jedan cijeli dan na trkaćoj stazi kako bi ga usporedio s njegovim kultnim prethodnikom AE86.

Nakon tri tjedna montaže pred nama je finalni proizvod dugačak 20 minuta koje ne smijete prepustiti, čak i ako ne volite automobile. Pogledajte.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr