tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+14

SLAŽETE LI SE?

10 razloga zašto su njemački automobili glavni

Ljubav Hrvata prema njemačkim automobilima poznata je stvar, no čini se da u privrženosti Mercedesu, BMW-u i Audiju nismo usamljeni

Datum objave:
4.7.2012 8:33

Zadnja izmjena:
4.7.2012 10:09

Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, a premda ne bismo htjeli generalizirati, valja priznati da njemački automobili uživaju poseban tretman među potrošačima i novinarima diljem svijeta. Zašto je tome tako i zašto su njemački automobili 'glavni na cesti', pokušao je otkriti Forbes.

Amerikanci su identificirali čak deset razloga zbog kojih njemački automobili caruju, a sve ih možete pronaći klikom na link ovdje.

U nekim argumentima forbesovci se ponavljaju, no kao osnovne razloge zašto premium trojac BMW, Audi i Mercedes tako suvereno i nedodirljivo vlada segmentom navode činjenicu da Nijemci proizvode automobile duže od ostalih proizvođača, imaju bogatiju tradiciju i rezultate u motorsport natjecanjima te raspolažu tisućama kilometara autocesta bez ograničenja brzine.

Eh, da, i arogantni su s dobrim ciljem. Slažete li se?

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr