tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+13
Pula
+12
Rijeka
+17
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+15

KAO ŠAKA U OKO

Nissan Patrol 'presvučen' u Rolls Royce je jednostavno - ne!

Ne možemo zamjeriti donedavnom vlasniku ovog Nissan Patrola što je odlučio preoblikovati svoj terenac u Rolls Royce. Kad bi Britanci bili bar malo manje tvrdoglavi - svima bi nam bilo bolje. Ili možda ne bi

Datum objave:
27.6.2012 14:14

Zadnja izmjena:
27.6.2012 15:19

Rolls Royce, naime, ne misli proizvesti SUV, što nam se zapravo čini kao izvrsna ideja, posebice nakon što smo vidjeli prijedlog konkurencije iz Bentleyja.

To nije spriječilo entuzijasta iz Dubaija da napravi svoju izvedbu po uzoru na Phantom. Sudeći po fotografijama, ovo čudo ima prepoznatljiv izgled britanskih luksuznih limuzina sprijeda, dok je straga naš kreator malo izgubio maštu pa je uklopio set Land Roverovih svjetala.

Zato mu skidamo kapu jer se vjerno držao arhitekture vrata koja se otvaraju nasuprotno - kao kod ormara - a ima plusić u našoj knjižici i za dizajn interijera. Pritom ponajviše mislimo na debele podne prostirače u stilu Rolls Roycea.

Iz nekog vam se razloga sviđa ovaj automobil? Može biti vaš za 58.000 AED, odnosno otprilike 95.000 kuna. Oglas pronađite klikom na link ovdje.

cc

cc

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr