Auto zona KAO ŠAKA U OKO

Nissan Patrol 'presvučen' u Rolls Royce je jednostavno - ne!

  • Autor: I. Ć.
  • 27.6.2012 15:19:06
  • 27.6.2012 14:14:34

Ne možemo zamjeriti donedavnom vlasniku ovog Nissan Patrola što je odlučio preoblikovati svoj terenac u Rolls Royce. Kad bi Britanci bili bar malo manje tvrdoglavi - svima bi nam bilo bolje. Ili možda ne bi

Rolls Royce, naime, ne misli proizvesti SUV, što nam se zapravo čini kao izvrsna ideja, posebice nakon što smo vidjeli prijedlog konkurencije iz Bentleyja.

To nije spriječilo entuzijasta iz Dubaija da napravi svoju izvedbu po uzoru na Phantom. Sudeći po fotografijama, ovo čudo ima prepoznatljiv izgled britanskih luksuznih limuzina sprijeda, dok je straga naš kreator malo izgubio maštu pa je uklopio set Land Roverovih svjetala.

Zato mu skidamo kapu jer se vjerno držao arhitekture vrata koja se otvaraju nasuprotno - kao kod ormara - a ima plusić u našoj knjižici i za dizajn interijera. Pritom ponajviše mislimo na debele podne prostirače u stilu Rolls Roycea.

Iz nekog vam se razloga sviđa ovaj automobil? Može biti vaš za 58.000 AED, odnosno otprilike 95.000 kuna. Oglas pronađite klikom na link ovdje.

cc

cc
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: