tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+12
Pula
+9
Rijeka
+16
Zadar
+8
Split
+13
Dubrovnik
+10

IZNENAĐENJE!

Što biste učinili da vam zmija skoči na ruku pri 250 km/h?

Pogledajte dobro ovu fotografiju. Vidite li na njoj nešto neobično? Ukoliko je vaš odgovor 'ne' - vrijeme je za nove naočale

Datum objave:
27.6.2012 10:50

Zadnja izmjena:
27.6.2012 12:29

Kao što možete vidjeti u videoisječku koji donosimo u nastavku, najneobičniji detalj nije taj što naš motociklist juri 250 km/h ondje gdje sigurno nije dopušteno više od 80 km/h, već to što ga pri toj brzini niotkud 'posjeti' gmizavi prijatelj koji se vjerojatno sakrio negdje kod motora da bi se ugrijao.

U prvi mah smo pomislili da hladnokrvnu i proračunatu reakciju vozač duguje zaštitnom odijelu, no kasnije se pokazalo da je upravljao motociklom u majici kratkih rukava i da mu je zmija skočila na ruku!

Naš protagonist mislio je da je u pitanju šala dok nije vidio zmijin jezik.

Naše noćne more uključuju paukove, no ni zmije nisu daleko na ljestvici životinjskog carstva s kojim ne želimo imati bliski susret pri 250 km/h, na dva kotača, s prometom koji nam dolazi ususret.

Pogledajte, ali nikako prije spavanja.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr