tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+15

KOMPAKTNA RAKETA

Pred vama je najbrži Mini Cooper do sada

Novi Mini JCW GP odradio je Nurburgring Nordschelife za 8 minuta i 23 sekunde, čime je postao najbrži serijski Mini Cooper svih vremena, čak 19 sekundi brži od svojeg prethodnika

Datum objave:
14.5.2012 10:42

Zadnja izmjena:
14.5.2012 11:36

Vezane teme

Između ostalog, novi JCW GP za to ima zahvaliti snažnijem, 1,6-litrenom turbopunjenom motoru. Britanci ne žele reći koliko se konja skriva pod poklopcem, no navodno ih je između 220 i 230. Dorađena je i kompletna šasija, a tu su i sportski ovjes i kočnice te kompletan aerodinamični paket koji bi, doduše, mogao neke ljubitelje Minijevog dizajna ostaviti pomalo hladnima.

Ekipa iz Oxforda nije nam htjela pokazati slike interijera, kao ni otkriti cijenu. Mini će proizvesti svega 2000 primjeraka te kompaktne rakete koja u prodaju kreće do kraja godine.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr