tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+8
Pula
+9
Rijeka
+12
Zadar
+11
Split
+10
Dubrovnik
+10

HRABRA ILI NEODGOVORNA?

Dijete ispalo iz automobila, vozačica iskočila za njim

Lijepo je na djelu vidjeti roditelje koji su svjesni prioriteta te vlastitu djecu stavljaju na prvo mjesto, međutim postoje i iznimke koje potvrđuju ovo pravilo

Datum objave:
11.5.2012 11:42

Zadnja izmjena:
11.5.2012 14:41

Vezane teme

Kineska heroina iz video isječka koji donosimo u nastavku zaslužuje pohvale za hrabar potez iskakanja iz vozila za djetetom koje je trenutak ranije ispalo, no ne možemo ostati imuni na čitavu hrpetinu propusta koji su ovom incidentu prethodili.

Za početak, ovako maleno dijete nije smjelo biti na suvozačkom sjedalu, već osigurano u dječjoj sjedalici na stražnjoj klupi. Stražnja vrata također posjeduju takozvanu sigurnosnu dječju bravu koja priječi najmlađe upravo od ovakvih situacija slučajnog ili namjernog otvaranja vrata u vožnji.

Također ne treba zaboraviti da je vozačica zanemarila i sva ostala pravila o sigurnosti u prometu te da je iskakanjem iz pokretnog vozila, bez njegova zaustavljanja, ostale sudionike ostavila na milosti i nemilosti nekontroliranog automobila.

Na sreću, čini se da je ovaj put sve završilo bez težih posljedica.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr