tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+16
Dubrovnik
+14

NIJE ZBOG KRAFNI

Njemački policajci ne stanu u nove Opel Insignije

Nemamo pojma vole li njemački policajci, poput američkih, krafne ili su u pitanju kobasice, no to nije razlog zbog kojeg ne stanu u svoja nova policijska vozila

Datum objave:
23.4.2012 12:36

Zadnja izmjena:
23.4.2012 14:10

Koncem 2010., njemačko Ministarstvo unutarnjih poslova u Hesseu naručilo je 800 Opel Insignia Sport Tourer za 25 milijuna eura. Dosad im je isporučena tek četvrtina vozila, a njemački plavci rado bi se odrekli preostale količine. Zašto?

Zato jer ne stanu u sjedala. Opel se, svojevremeno, pohvalio kako je u tehnologiju ponajboljih ergonomskih sjedala na tržištu uložio čak 50 milijuna eura. Šteta što u obzir nisu uzeli policajce koji u svakom trenutku oko struka nose lisice, pendrek i pištolj.

Međutim, neudobnost nije jedini problem zbog kojeg dečki žale za svojim starim Opel Zafirama. Navodno se iz novih Opel Insignija ni ne vidi dobro.

'Moramo imati dobru preglednost straga svake minute i svake sekunde'. rekao je prvi čovjek policijskog sindikata Lothar Hölzgen njemačkim medijima te zaključio - 'u pitanju je sigurnost'.

Ministar unutarnjih poslova, pak, odbacio je mogućnost raskidanja ugovora, što znači da će se plavci u Hesseu jednostavno morati naviknuti na svoje nove automobile.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr