tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
+15
Zadar
+14
Split
+14
Dubrovnik
+11

NE ŽELITE TURBO?

Novi Porsche Cayenne GTS ne želi proći neopaženo

Za one kojima je Cayenne S preslab, a Cayenne Turbo presnažan, Porsche je lansirao novi GTS koji će nam službeno biti predstavljen na autosalonu u Pekingu koncem mjeseca

Datum objave:
11.4.2012 10:41

Zadnja izmjena:
11.4.2012 11:14

Vezane teme

GTS iz 4.8-litrene zapremnine motora V8 bez prednabijanja izvlači 420 KS, 20 KS više no što je slučaj kod Cayennea S. Gotovo sve je u znaku 20 kod novog Porscheovog SUV-a. 20 mm je i niže odstojanje podvozja od tla, a automobil je dobio i specijalne 20-colne aluminijske naplatke. Tu su i dvije nove boje - zelena koju možete vidjeti na fotografijama i crvena.

U odnosu na prethodnika, GTS više ne dolazi sa ručnim mjenjačem, već je osmerostupanjski Tiptronic S standardno zadužen za izmjenu stupnjeva prijenosa.

Sprint do stotke traje 5,7 sekundi, maksimalna brzina iznosi 261 km/h, a potrošnja je deklarirana na 10,7 litara na stotinu kilometara u kombiniranom europskom ciklusu.

Novi Cayenne GTS u prodajnim salonima naći će se početkom srpnja po preporučenoj cijeni od 90.774 eura.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr