tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+12
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+14
Split
+16
Dubrovnik
+16

E, NEĆEŠ MAJCI!

Busom spriječio bijeg vozača koji je udario biciklista

Pogreška u prometu koja rezultira nesrećom može se svakome dogoditi. Ono što prave vozače i ljudska bića razlikuje od ljigavaca jest način na koji se odnose prema ostalim sudionicima u prometu i unesrećenima

Datum objave:
10.4.2012 13:36

Zadnja izmjena:
10.4.2012 15:15

Vezane teme

Incident koji možete pogledati u nastavku odigrao se u Pennsylvaniji, a snimila ga je sigurnosna kamera. Ova savezna američka država biciklistima nudi pravo vožnje prometnim trakama koje su inače rezervirane za motorna vozila.

Premda ne sumnjamo da građani imaju podijeljena mišljenja po pitanju ove problematike, lijepo je vidjeti da se slažu oko toga da se bijeg s mjesta prometne nesreće ne može tolerirati.

Ovo nam je dokazao jedan od tamošnjih vozača javnog prometa. Kad je uočio da vozač automobila pokušava pobjeći nakon što je srušio biciklista, jednostavno se vlastitim vozilom prepriječio preko obje trake i pričekao policiju.

Pogledajte.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr