tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+16
Dubrovnik
+14

GLAVA U TORBI

Pogledajte ovo prije nego što sjednete na motocikl

Mi u Autozoni volimo motocikle, no volimo i vlastitu kožu, što svake godine dolaskom toplijih dana rezultira unutarnjim konfliktom

Datum objave:
4.4.2012 11:16

Zadnja izmjena:
4.4.2012 11:38

Naime, premda ne možemo zamisliti jeftiniji način za uživanje u vožnji od jurnjave povezanim zavojima na dva kotača, istovremeno se užasavamo nemara ostalih sudionika u prometu.

Video isječak koji donosimo u nastavku na najbolji način kanalizira naše strahove.

Premda je ovaj motociklist u Palo Altu vozio u skladu s propisima, držeći se prometnih ograničenja, svejedno ga je u po život opasnu situaciju doveo vozač bijelog BMW-a serije 3 oduzevši mu prednost.

Zahvaljujući sreći, pravovremenim reakcijama i prostoru za uzmak, motociklist se uspio provući bez težih posljedica, kao i bez isprike bezobraznog vozača BMW-a.

Pogledajte i učite na tuđim iskustvima.Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr