Auto zona BOGATAŠI MEKA SRCA

Oboljelima od raka osiguravaju prijevoz sa stilom

  • Autor: I. Ć.
  • 30.3.2012 12:30:44
  • 30.3.2012 12:07:41

Maligna, nekontrolirana dioba stanica ne odabire žrtve prema spolu, dobi ili boji kože, a nažalost i previše je ljudi svjedočilo teškoćama i nedaćama koje sa sobom donosi oboljenje od ove zloćudne bolesti

Suvišno je reći da bolest ne pada teško samo žrtvama, već i njihovim najbližima koji im u teškim trenucima trebaju biti na pomoći više nego ikad. Katkad ovo nije slučaj.

Teksašanin Ken Adams svojevremeno je izvojevao bitku protiv bolesti, no za vrijeme odlazaka na tretmane kemoterapijom uočio je brojne oboljele koji su se samostalno morali skrbiti za prijevoz do bolnice.

Kako to ne bi postalo pravilo, a ni slučaj, Adams je odlučio pokrenuti udrugu Your Ride Is Here, odnosno u slobodnom prijevodu - Prijevoz vam je stigao, koja je umrežila distributere i vlasnike luksuznih, sportskih i egzotičnih superautomobila kako bi oboljelima od raka barem nakratko olakšala nezavidan položaj.

Ideja je jednostavna, a uključuje svakodnevan prijevoz u automobilima poput Aston Martin Rapidea, BMW-a M5, pa čak i Ferrari Enza.

Dođe nam žao što nešto slično ne postoji kod nas dok gledamo prilog koji možete pronaći u nastavku.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: