PREGLED VOZILA ZA 10 KUNA

Ne propustite tjedan žena u AH servisima

01.03.2012 u 14:55

Bionic
Reading

Auto Hrvatska servisi do 10. ožujka obilježavaju Tjedan žena i sve korisnice, uz predočenje kupona, ostvaruju posebne pogodnosti - pregled vozila u 12 točaka za 10 kuna i poklon bon u vrijednosti od 100 kuna na sve usluge u AH Servisu. Kupon je moguće pronaći na Facebook stranicama AH Servisa

Sve korisnice koje se u periodu od 5. do 10. ožujka 2012. naruče za pregled vozila, uz predočenje kupona ostvaruju posebne pogodnosti - pregled vozila u 12 točaka za 10 kuna i poklon bon u vrijednosti od 100 kuna na sve usluge u AH Servisu. Pregled vozila uključuje vizualnu kontrolu kočnica, amortizera i ovjesa, auspuha, ulja, geometrije kotača, remenja, klima uređaja, tekućine za vjetrobransko staklo, svjetala, brisača, akumulatora i guma.

Poklon bon je iskoristiv u svim AH Servisima na 39 lokacija u RH čije adrese možete pronaći na internetskoj stranici ili na Facebooku.

Mreža prodajno-servisnih centara AH Servis posluje u organizaciji tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi, članice poslovne grupe Auto Hrvatska. Korisnicima na 39 lokacija u Hrvatskoj omogućuje dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, kompjutorsku geometriju kotača, izmjenu ulja i filtera, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom na poštivanje svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.

Korisnici AH Servisa imaju mogućnost putem društvene mreže Facebook pratiti novosti, zanimljivosti i aktivnosti dobavljača, akcijske ponude i osvojiti atraktivne i korisne nagrade (ulaznice za sportska događanja u kojima AH Servis pokroviteljski sudjeluje te svakog prvog dana u mjesecu 4 l ulja uz izmjenu).

AH Servis svojim korisnicima osigurava: održavanje vozila svih proizvođača izvan jamstvenog roka, stručne servisne timove s najsuvremenijom opremom i alatima, izdavanje garancije na ugrađene dijelove u trajanju od 6 mjeseci, kvalitetnu i brzu uslugu, kompletnu ponudu na jednom mjestu, širok asortiman rezervnih dijelova, guma i ostale auto opreme, stalne akcijske ponude, mogućnost telefonskog i online naručivanja, program vjernosti - klub kartica, povoljan odnos cijene i kvalitete, kvalitetu dijelova koja je istovjetna originalnim dijelovima (BER certifikat), ekološko zbrinjavanje otpada i uvijek dostupnu evidenciju radova na vozilu.
prometu.

Učlanjenjem u AH Servis klub korisnici mogu ostvariti posebne popuste i dodatne pogodnosti! AH Servis klubu može se pristupiti ispunjenjem pristupnice na prodajnim mjestima ili putem internetske stranice