tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+15

VI PITATE, MI ODGOVARAMO

Nitko mi ne može pomoći, možete li vi?

Imam Hyundai Sonatu 2.0, 16v, 102 kw iz 1995. godine. Zaista sam zadovoljan automobilom. Ne stvara mi previše problema, osim jednoga zbog kojeg vam pišem. Naime, kada je hladan, ne pali mu se čok. Zamijenio sam senzor temperature, potenciometar ler gasa, senzor ler gasa, EGR ventil, glavni kompjutor, očistio dizne i kompletan usis te provjerio ima li curenja u usisnom sistemu, međutim ništa nije pomoglo. Inače je automobil u odličnom stanju i doslovno pali na zub, odlična kompresija i tako dalje, no nitko mi ne može pomoći po ovom pitanju. Možete li vi?

Datum objave:
15.2.2012 13:32

Zadnja izmjena:
15.2.2012 13:56

Poštovani,

prema ovome što ste napisali, zamijenili ste sve što bi moglo uputiti na problem. Pokušajte još jednom otkopčati indikator temperature te ga ponovno ukopčati, jer mi sve upućuje na ovu grešku. Također, obavezno pogledajte žice na priključku. Ako se ništa ne promijeni, postoji mogućnost da treba napraviti regeneraciju klapne, budući da postoji rizik da je izgubila memoriju prilikom odspajanja.

Ako i sami imate problema s automobilom, šaljite nam upite na e-mail autozona@t-com.hr. Na vaša pitanja odgovara voditelj servisnog odjela TRCZ-a Mario Brezak.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr