Auto zona SVE NA JEDNOM MJESTU

Konačno YouTube kanal za automobilske entuzijaste!

  • Autor: I. Ć.
  • 15.12.2011 12:31:21
  • 15.12.2011 12:07:47

Zaljubljenici u automobile doista se nemaju pravo žaliti. Možda si zbog ekonomske situacije ne možemo priuštiti vozila koja bismo htjeli, no zato nam specijaliziranih automobilskih medija ne manjka

Od emisija do mjesečnika, tjednika, enciklopedija, internetskih portala i radijskih emisija, praktički ne postoji medijski prostor putem kojeg bi zaljubljenici u automobile mogli dobiti još koji šut. Ili možda ipak?

Gotovo nam nevjerojatno zvuči podatak da najpopularniji internetski videoservis na svijetu - YouTube - donedavno nije imao specijalizirani kanal namijenjen autofanaticima.

Ova nepravda će uskoro biti ispravljena jer od siječnja iduće godine, novinarska crème de la crème (Chris Harris, Mike Spinelli, Leo Parente, Alex Roy i drugi) lansirat će Drive - specijalizirani kanal koji će, u zasad nepoznatim vremenskim intervalima, donositi najzanimljivije priče iz svijeta automobila.

Drive bi, sudeći prema najavnom videu, trebao pokrivati sve - od vijesti i testova, do motorsporta i klasika. Pogledajte i besplatno se pretplatite na kanal klikom na link ovdje.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: