Auto zona G-KLASA ZA IZBIRLJIVE

Bugari pokazali Mercedesu što je luksuzan automobil

  • Autor: I. Ć.
  • 9.12.2011 11:24:06
  • 9.12.2011 10:34:14

Problem gotovo svakog tunera ovog svijeta jest - pretjerivanje. Kako svojevoljno odlučiti da je dosta kroma, spojlera, cola ili konja, kad može još samo malo više?

Djelatnici bugarskog Vilnera, čini se, pronašli su način za kontrolu tog opsesivno-kompulzivnog poremećaja, a kao dokaz prilažemo fotografije koje možete pogledati u nastavku. Tunerska kuća specijalizirana za doradu interijera svojom posljednjom kreacijom posramila bi i Mercedesove dizajnere.

Paket 'pepeljuga' namijenjen je vlasnicima Mercedesovog robusnog terenskog vozila G-klase koji su iz nekog razloga nezadovoljni razinom luksuza koju od Nijemaca dobivaju za svoj novac. U Vilneru su gotovo u cijelosti redizajnirali Mercedesovu unutrašnjost te je presvukli u kvadratne metre najfinije kože s dodacima alkantare i kroma. A da su jedva kontrolirali monstruma s početka priče, jasno govori ključ vozila, također presvučen kožom.

Medijski izvještaj bugarske kompanije ne spominje cijenu takvog zahvata, no poprilično smo sigurni da i ovdje vrijedi ona: 'ako moraš pitati, vjerojatno si ne možeš priuštiti'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: