Auto zona TOKIJSKI AUTOSALON

Pogledajte kakve automobile ćemo uskoro voziti

  • Autor: I. Ć.
  • 1.12.2011 13:13:39
  • 1.12.2011 12:04:19

Konac svake neparne godine vrijeme je kad nam Japanci već tradicionalno otvaraju prozor u budućnost. Svaki autosalon obiluje konceptima, no malo koji može raspiriti maštu zaljubljenika u automobile na način na koji to čini onaj u Zemlji izlazećeg sunca

Posljednje tri recesijske godine nisu bile blage prema tokijskom autosalonu. Japanska prijestolnica doživjela je odljev izlagača koji su, u strahu od financijske krize, srezali troškove reprezentacije na nulu. Od izlaganja su odustajali redom europski i američki proizvođači, a da nije bilo domaće automobilske industrije, pitanje je da li bi se salon uopće održao 2009.

Zato nam je neizmjerno drago primijetiti da se ove godine navedena okolnost čini kao davno usnuti ružan san. Tokijski autosalon, koji je netom otvorio vrata predstavnicima sedme sile, obiluje svjetskim i domaćim premijerama te izlagačima sa svih strana svijeta.

Dašak atmosfere i presjek najzanimljivijih izložbenih modela pronađite i ocijenite u našoj fotogaleriji, a usput možete pokušati pogoditi i koji će koncept privući najviše pažnje publike te time zaslužiti zeleno svjetlo uprave za proizvodnju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: