ŠOKANTNI VIDEO

Ni tri djevojke nisu uspjele obraniti ovaj BMW M5 od huligana

21.06.2011 u 06:38

Bionic
Reading

Znamo da ne morate potegnuti do Vancouvera u Kanadi kako biste vidjeli huligane u akciji, no kao automobilski zaljubljenici, ne pamtimo da smo ikad vidjeli ovakvo divljaštvo na djelu

BMW M5 s pravom uživa kultni status među entuzijastima. Riječ je o automobilu koji je definirao segment žestokih sportskih limuzina kakve poznajemo danas te iz generacije u generaciju podizao ljestvicu onog što se, kada je vozna dinamika u pitanju, može očekivati od vozila s dva para vrata.

To je također automobil koji, sigurni smo, spada u garažu snova mnogih, pa tako i onih huligana koji su, tijekom nereda do kojih je došlo nakon što su Canuksi izgubili Stanley Cup protiv Boston Bruinsa, jedan primjerak odlučili opljačkati, razbiti te nakon bezuspješnog pokušaja prevrtanja – zapaliti.

U divljaštvu su ih pokušale bezuspješno spriječiti tri hrabre djevojke, vjerojatno vlasnice automobila, a baš kao i u incidentu gdje je vozač Ferrarija nokautirao taksista koji mu je oštetio automobil, tako ni u ovom iz Vancouvera, baš nitko nije priskočio sugrađanima u pomoć, no zato nisu propustili mobitelima snimiti nemili događaj.