Auto zona ZA NJUŠKU ATRAKTIVNIJI

Opremom M do nešto boljeg izgleda novog BMW-a 1

  • Autor: I. Ć.
  • 7.6.2011 14:53:56
  • 7.6.2011 13:45:37

BMW nas je minulog vikenda uhvatio na prepad predstavljanjem kompletnog paketa informacija o nadolazećoj novoj generaciji serije 1, čak tri mjeseca prije službenog predstavljanja na autosalonu u Frankfurtu

I dok još uvijek probavljamo viđeno, posebice neobične dizajnerske smjernice kojima je novi glavni dizajner Adrian van Hooydonk usmjerio BMW, na internetu se pojavila i prva fotografija serije 1 presvučene u opremu M kao dokaz da sutra ipak postoji.

Preinake isključivo estetske naravi naglašene su novim branikom s većim usisima zraka, kao i specijalnim 18-colnim aluminijskim naplacima, a BMWblog.com piše kako će najmanji BMW dobiti i redizajnirani stražnji branik i aerodinamične pragove. Premda nemamo fotografiju interijera, za očekivati je sportski paket opreme sa M-mjenjačem i upravljačem, aluminijskim papučicama i sportski profiliranim sjedalima.

Vjerujemo da će oni s okom za dizajn i nešto dubljeg džepa znati cijeniti lansiranje opreme M u isto vrijeme s početkom prodaje novog automobila.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: