Auto zona PREBRZI LUTAK

Ružičasti Muppet izluđuje prometnu policiju

  • Autor: I. Ć.
  • 28.11.2008 11:11:04
  • 28.10.2008 0:00:00

Da, fotografija je prava. Lutak iz 'Muppet showa' snimljen pri prebrzoj vožnji na jednoj od njemačkih prometnica

Ružičasti bubnjar iz 'Muppeta' izluđuje njemačku policiju jer ponavlja prekršaj koristeći vrlo jednostavan primjer zavaravanja sustava. Premda se nekima njegova šala možda učini urnebesno smiješnom, valja istaknuti da se pripadnici prometne policije nisu smijali dok su novinarima pokušavali objasniti zašto ne mogu uhvatiti prijestupnika.

'Registarska pločica nije dovoljna, treba nam jasan dokaz tko upravlja vozilom, no budući da je riječ o automobilu s britanskog tržišta, jednostavno ne možemo dobiti dovoljno čistu fotografiju. Radarski sustavi predviđeni su za fotografiranje putnika na lijevom sjedištu, a ne na desnom. Vozač je očito svjestan ovog problema, pa stavlja velikog lutka na putničko sjedalo.

Ovo je možda primjer britanskog humora, no svejedno spada u vrlo opasnu vožnju. Vozač je već nekoliko puta snimljen u prebrzoj vožnji i lutka se nalazi na suvozačkom mjestu svaki put. Vjerujemo da lutku postavlja na sjedalo neposredno prije nego što će projuriti pokraj kamere', kažu u policiji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: