UMJESTO BIG BENA

Obiđite Silverstone za upravljačem Lamborghinija!

15.12.2010 u 12:29

Bionic
Reading

Ako ste ljubitelj automobila koji preferira, da se tako izrazimo, 'tematska putovanja' u odnosu na ona na kojima u povorkama obilazite objekte od povijesnog značenja, tada imamo pravu stvar za vas

Superautomobili su poput top modela – odlično izgledaju na fotografijama, još su bolji uživo, ali financijski si ih malo tko može priuštiti. No što ako postoji mogućnost da ih uz skromnu naknadu isprobate u savršenim uvjetima? Govorimo o automobilima, ne top modelima.

Britanski Silverstone, trkaća staza koja se nalazi u kalendaru Formule 1, organizira takozvani superautomobilski paket uzbuđenja koji vam za 130 eura omogućava da zasjednete za upravljač Lamborghinija, Aston Martina, Ferrarija ili Lotusa te bez ikakvih ograničenja odvezete nekoliko krugova po kultnoj stazi.

Paket uključuje edukaciju profesionalnih vozača o ispravnim putanjama, kočenju te ponašanju prilikom nastanka preupravljanja/podupravljanja. Naravno, ukoliko superautomobili nisu vaša šalica čaja, što bi rekli Britanci, nudi vam se prilika da se nađete za upravljačem reli automobila ili pak Formule Silverstone, a u konačnici dobijete i videosnimku svoje vožnje, kao i fotografiju.

Silverstoneov paket uzbuđenja svakako spada među one poklone koje kupite dragoj osobi, a zatim bezobrazno zadržite za sebe.