Auto zona PREGLEDNIJA I INFORMATIVNIJA

HAK modernizirao svoju internetsku stranicu

  • Autor: I. Ć.
  • 8.12.2010 14:26:45
  • 8.12.2010 13:14:43

HAK je početkom prosinca redizajnirao svoje internetske stranice koje su sad preglednije i informativnije, priopćili su iz našeg najvećeg autokluba

Putem restrukturiranih izbornika preglednije su novosti iz udruge vozača i prometa te informacije o stanju u cestovnom prometu, prometnoj i vremenskoj prognozi. Reorganiziran je i glavni izbornik kako bi posjetitelji lakše i brže dolazili do najzanimljivijih informacija i kako bi im se olakšalo snalaženje na stranicama. Unificirano je sučelje, glavni servisi su jasno pozicionirani, a padajući izbornici ističu informacije koje su korisnici često koristili – primjerice kalkulator troškova i korake u tehničkim pregledima vozila ili osposobljavanju vozača.

Novitet je i izbornik stanje u cestovnom prometu, na kojemu se uz dosadašnja izvješća nalazi i video-zapis najnovije emisije 'Promet info' o stanju u cestovnom prometu te prometnim savjetima, nedavno pokrenute u suradnji s Hrvatskom televizijom.

Isti izbornik nudi i lakši pregled snimki 60 kamera HAK-a i Autoceste Rijeka Zagreb postavljenih na najvažnijim prometnim pravcima (www.hak.hr/info/kamere/), koje su vidljive sve odjednom te su dostupne i na internetskoj karti.

Promjene su se odrazile i na popularnosti, pa je u samo prvih par dana od redizajna broj posjetitelja udvostručen.

Redizajniranu HAK-ovu internetsku stranicu pogledajte klikom na link ovdje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: