ČISTA ELEGANCIJA

Španjolska kraljica u kožnoj haljini izgleda sjajno

06.06.2015 u 08:12

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia ne prestaje oduševljavati svojim stilom, ali i kraljevskim držanjem, iako njezinim žilama ne teče plava krv

Lijepa kraljica tijekom službenog posjeta Francuskoj plijenila je pozornost svojom pojavom i modnim odabirima, od kojih je definitivno najzapaženija bila elegantna haljina taupe nijanse između sive i smećkaste.

Kraljica stila Letizia dokazala je još jednom da kožna haljina može izgledati vrlo elegantno i profesionalno. No osim kroja, važan je i način koji se nosi, a u svemu što odjene izgleda krajnje profinjeno.

Elegantna kožna haljina koju je odabrala za službeni sastanak u Institutu Cervantes u Parizu nosi potpis njemačke modne kuće Hugo Boss, jednog od omiljenih joj dizajnerskih brendova. U sličnoj kožnoj haljini, boje crnog vina, također s potpisom Hugo Bossa, Letizia se pojavila početkom ove godine, ali i i u ljeto 2014. godine.

Španjolska kraljica rado reciklira modne kombinacije, a nedavno je tijekom službenog boravka u Hondurasu nosila ljetnu haljinu Hugo Boss koju je pokazala i u ljeto 2014. Najčešće je se može vidjeti u kreaciji španjolskog dizajnera Felipea Varele, a često poseže i za modnim dodacima španjolskih modnih brendova.

No za ovu prigodu uz sivu kožnu haljinu, čija cijena iznosi 839 eura, a kojom je lijepo istaknula vitku liniju nosila je cipele od pitonove kože (150 eura) i odgovarajući clutch, torbicu s potpisom španjolskog dizajnera Adolfa Domingueza.

Za razliku do drugih dama iz kraljevskih obitelji koje se odijevaju prilično konzervativno, Letizia se ne ustručava modno riskirati, no pritom nikad ne pretjeruje i uvijek izgleda sofisticirano, a opet jako šik i moderno.