WMF 2010

PODSTRANICA WMF-A

Sve o Weekend Media Festivalu na tportalu i MAXtv-u!

Tportal i MAXtv i ove godine ekskluzivno medijski pokrivaju najveći komunikacijski događaj u regiji, koji se od 24. do 26. rujna održava u Rovinju

Posebnost ovogodišnjeg praćenja Weekend Media Festivala jest podstranica posvećena isključivo tom događaju, koja se nalazi kako na tportalu, tako i na mobilnoj platformi m.tportal.hr. Tako ćete i na svojim mobitelima moći pratiti svježe izvještaje s predavanja, razgovore s protagonistima festivala i brojne druge sadržaje koje događaj donosi, a već sada je na podstranici moguće pronaći korisne sadržaje poput rasporeda predavanja i panela.

Gledatelji MAXtv-a imat će ekskluzivnu povlasticu pratiti predavanja vrhunskih predavača, zanimljivih panela i edukativnih radionica uživo na 9. i 10. kanalu.

Između ostalog, moći ćete vidjeti što imaju za reći Pete Radovich, američki sportski producent i dobitnik 18 Emmyja, Jon Williams iz britanskog GrayEMEA-a te Andrew Keen, autor knjige 'Kult amatera' i jedan od najvećih svjetskih kritičara interneta.

Ako želite planirati vrijeme praćenja prijenosa iz Rovinja, raspored možete pronaći ovdje, a sva će predavanja nakon završetka Weekend Media Festivala biti dostupna u MAXtv Videoteci bez dodatne naknade.