WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Legendarni Collina dolazi u Rovinj

02.09.2010 u 13:49

Bionic
Reading

Dolazak na najveći regionalni festival komunikacijske industrije Weekend Media Festival koji će se održati od 23. do 25. rujna u Rovinju, potvrdio je svjetski poznati nogometni sudac Pierliugi Collina

Prema mišljenju mnogih, taj je sudac planetarnu naklonost obožavatelja stekao preciznim odlukama, pravednošću i odlučnošću. U Hrvatsku stiže kao glasnogovornik kompanije MasterCard.

Iako najpoznatiji kao nogometni sudac, Pierliugi Collina 1984. diplomirao je ekonomiju na sveučilištu u Bolonji. Po struci financijski savjetnik, vrhunac karijere doživio je na stadionu kada je sudio na slavnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva 2001. između Njemačke i Brazila.

Na predavanju pod nazivom Donošenje odluke (24. rujna) istaknut će kako tehnike koje je primjenjivao kao sudac, preciznost i poštenje, primijeniti u poslovnom svijetu. Objasnit će i svoje inovativne i pedantne tehnike priprema za utakmice – proučavanje nogometnih momčadi i pojedinih igrača da bi uvijek mogao biti korak ispred njih – a iste tehnike savjetuje i u poslovnom svijetu.