tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+14
Rijeka
+15
Zadar
+20
Split
+19
Dubrovnik
+19

HTIO JE TROŠITI

Mickey Rourke u Sarajevo pokušao švercati novac

Američki glumac je u susjednu nam Bosnu pokušao prenijeti nedozvoljeni iznos gotovine te je zbog toga zadržan na njujorškom aerodromu

Datum objave:
28.8.2009 8:00

Zadnja izmjena:
13.7.2010 10:06

Mickeyja Rourkea su u zračnoj luci JFK u New Yorku zaustavili službenici sigurnosti, a osoblje zračne luke mu je oko deset minuta nesmiljeno prekapalo prtljagu.

Ispitivali su ga o količini novca koju je nosio, iako nije točno poznato o kojem je iznosu riječ, može se pretpostaviti da se radi o više od 5000 dolara (oko 25.000 kuna) budući da je to iznos koji ne treba prijaviti.

Rourke je bio vidljivo iznerviran tim prilično uobičajenim postupkom, iako mu je naposljetku dozvoljeno da se ukrca na avion i nastavi put Sarajeva, prenosi New York Daily News, dodajući da je glumac možda i bio nominiran za Oscara, no da ga to ne čini izuzetim od zakona.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr