tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+16
Pula
+18
Rijeka
+17
Zadar
+18
Split
+16
Dubrovnik
+16

PRETPOSLJEDNJI DAN

Atraktivna Vanessa Radman na crvenom tepihu SFF-a

Pretposljednja večer 18. Sarajevo Film Festivala započela je u petak svjetskom premijerom austrijskog filma 'Na granici', redatelja Floriana Flickera

Datum objave:
14.7.2012 15:16

Zadnja izmjena:
14.7.2012 15:48

Ideja za ovu filmsku priču, kako je rekao redatelj, potekla je od drame Karla Schönherra napisane prije više od sto godina.

Film govori o odnosima među ženama i muškarcima, o lažima, prešućivanju, kontroli, gubitku kontrole… O jeziku koji ne funkcionira između muškarca i žena jer još nije izmišljen.

Osim redatelja premijeri u Narodnom pozorištu prisustvovali su i glumci Andrea Wenzl, Andreas Lust i Stefan Pohl.

Na sarajevskom crvenom tepihu pojavila se i atraktivna hrvatska glumica Vanessa Radman te žiri natjecateljskog programa za kratki film i autori kratkih filmova.

Točku na ovogodišnji Natjecateljski program igranog filma stavilo je debitantsko ostvarenje Emina Alpera 'Iza brda', koji je nagrađen na Filmskom festivalu u Berlinu.

Regionalnoj premijeri filma, osim redatelja, prisustvovali su i glumci Tamer Levent, Reha Özcan i Mehmet Özgür, producent Enis Köstepen te montažer Özcan Vardar.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr