tportal.hr

Zagreb
-1
Osijek
+1
Pula
+2
Rijeka
-
Zadar
-3
Split
+4
Dubrovnik
+7

JOŠ JEDNA FILMSKA VELIČINA

Jeremy Irons gost Sarajevo Film Festivala

Sarajevo Film Festival najavljuje dolazak jednog od najvećih glumaca današnjice, oskarovca Jeremyja Ironsa

Datum objave:
12.7.2012 21:15

Zadnja izmjena:
12.7.2012 23:49

Jeremy Irons u Sarajevo se vraća u ulozi kustosa zaklade Katrin Cartlidge koja će i ove godine nagraditi jednog mladog umjetnika.

Velikog prijatelja Sarajevo Film Festivala, glumca s fascinantnom međunarodnom karijerom sarajevska publika imala je priliku pozdraviti na Sarajevo Film Festivalu 2007. godine kad je predsjedavao glavnim žirijem Natjecateljskog programa 13. Sarajevo Film Festivala.

Britanski glumac Jeremy Irons ostvario je uloge u oko sedamdeset filmova, među kojima su najzapaženije u filmovima 'Waterland', 'Čovjek sa željeznom maskom', 'M. Butterfly', 'Misija' te u filmu Clausa von Bulowa 'Reversal of Fortune' za koju je nagrađen Oscarom i Zlatnim globusom za najboljeg glumca.

Povodom dolaska Jeremy Ironsa u Sarajevo, u subotu će biti održana posebna projekcija filma 'Trashed' u režiji Candide Brady u kinu Meeting Point s početkom u 14 i 30 sati. Nakon projekcije biće održan Q&A s posebnim gostom Jeremyjem Ironsom.

203713,136249,203510,142472

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr