tportal.hr

Zagreb
+1
Osijek
+1
Pula
+1
Rijeka
+6
Zadar
+2
Split
+5
Dubrovnik
+8

SARAJEVO FILM FESTIVAL

Lijepa Viktorija Rađa zablistala na crvenom tepihu

Četvrtog dana 18. Sarajevo Film Festivala u Narodnom pozorištu premijerno je prikazan film 'Sadašnje vrijeme' turske redateljice Belmin Söylemez koja je donijela na filmsko platno dirljivu priču o nezaposlenoj, usamljenoj i nesretnoj ženi koja štedi za odlazak u SAD

Datum objave:
9.7.2012 22:38

Zadnja izmjena:
10.7.2012 8:46

Riječ je o dugometražnom prvijencu redateljice za koji je, kako je u ponedjeljak nakon press-projekcije filma kazala, ideja došla iz vlastitog iskustva i života njenih prijatelja koji su sjedeći uz kavu planirali promijeniti budućnost odlazeći u inozemstvo, ali su u tim namjerama uvijek spriječeni vizama i drugim administrativnim preprekama.

'To su razočarani mladi ljudi koji žele otići. U Turskoj postoji izreka - ne vjerujte u proricanje budućnosti, ali svi to rade. To je tradicija - moja mama i baka su to radile, mnoge žene u Turskoj su odrasle na taj način', kazala je Söylemez.

Osim redateljice projekciji filma prisustvovali su i glumice Sanem Öge i Şenay Aydin te producent Haşmet Topaloglu.

Sarajevskim crvenim tepihom prošetali su i bh. glumac Emir Hadžihafizbegović i glumica Mirjana Karanović te ostatak ekipe filma 'Smrt čovjeka na Balkanu' čiju režiju potpisuje Miroslav Momčilović, a koji je u ponedjeljak navečer prikazan u Ljetnom kinu !hej.

Glamur crvenog tepiha nije propustio ni proslavljeni splitski košarkaš Dino Rađa koji u Sarajevo došao sa suprugom Viktorijom.

203277,203187,203176,203132

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr