tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+7
Pula
+11
Rijeka
+11
Zadar
+11
Split
+13
Dubrovnik
+13

U SKLOPU SFF-A

Kako BiH manekenka i nogometaš pomažu mladima

Bosanskohercegovački model s američkom adresom Amra Silajdžić u subotu je na festivalskom trgu SFF-a predstavila rad Fondacije Bosana iz Los Angelesa koja je posvećena snaženju i poboljšanju ekonomskih i socijalnih uvjeta života marginaliziranih društvenih skupina, putem ciljane edukacije, stipendija i različitih socijalnih programa

Datum objave:
7.7.2012 15:30

Zadnja izmjena:
7.7.2012 16:43

Vezane teme

'Pravo na obrazovanje i bolji život ima svaki mladi čovjek. Zato, pridružite nam se da damo priliku mladima Bosne i Hercegovine', izjavila je Amra Silajdžić, napominjući da ova fondacija već treću godinu provodi svoju humanu misiju.
Izrazila je posebnu zahvalnost organizatorima SFF-a koji su omogućili fondaciji Bosana da bude dio tog velikog regionalnog događaja, te sadašnjim i budućim sponzorima fondacije.

Direktor SFF-a Mirsad Purivatra zahvalio se Amri Silajdžić, najboljem bosanskohercegovačkom nogometašu Edinu Džeki i svima koji su uključeni u rad fondacije Bosana te najavio da će SFF biti prvi kolektivni donator uplatom donacije od 3.000 KM na račun fondacije.

Na prezentaciji rada fondacije Bosana bio je prisutan i nogometaš Edin Džeko koji otkako se pojavio prvi put u javnosti s djevojkom Amrom Silajdžić, ne prestaje izazivati pažnju novinara.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr