tportal.hr

Zagreb
-3
Osijek
+1
Pula
+1
Rijeka
-
Zadar
-2
Split
+5
Dubrovnik
+6

SARAJEVSKA POSLA

Prepoznajete li ove seksi ušminkane cure?

Doris Pinčić, Ornela Vištica i Jagoda Kumrić osvajaju na prvi pogled ma gdje se pojavile, a ovih dana žare i pale Sarajevom. Na tamošnjem filmskom festivalu osvojile su srca nazočnih na crvenom tepihu, a već u subotu prijepodne odradile su šminkanje u L'Oreal kutku

Datum objave:
7.7.2012 13:14

Zadnja izmjena:
7.7.2012 14:54

Crveni tepih Sarajevo Film Festivala u subotu je obojen najnovijim bojama iz jesenske L'Oreal Paris make-up kolekcije L'Or Electric, ekskluzivno predstavljene na Sarajevo Film Festivalu

Glavne su promotorice bile ušminkane zvijezde 'Larina izbora', glumice Doris Pinčić, Ornela Vištica i Jagoda Kumrić.

Postmodernistički Studio 54, novi val i počeci elektronske glazbe poslužili su kao inspiracija za kreiranje nove make-up kolekcije.

Zlato kao baza ujedinjeno je s dragocjenim metalima za efekt prelijevajućih nijansi koje se mijenjaju ovisno o kutu promatranja. Nijanse su neonske, izuzetno intezivne, reflektirajuće.

201492 ,201457,200770 ,201539

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr