tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+14
Pula
+11
Rijeka
+11
Zadar
+12
Split
+13
Dubrovnik
+13

ŠUŠKA SE

Angelina Jolie stiže u Sarajevo

Angelina Jolie u subotu bi trebala doputovati u Sarajevo, gdje će se sastati s čelnim ljudima ovogodišnjeg filmskog festivala, pišu sarajevski mediji

Datum objave:
7.7.2012 12:42

Zadnja izmjena:
7.7.2012 13:40

Holivudska zvijezda Angelina Jolie trebala bi privatnim avionom tijekom subote, 7. srpnja, sletjeti u Sarajevsku zračnu luku, piše Dnevni avaz.

Odsjesti bi trebala u hotelu Europa, gdje će se sastati s čelnim ljudima Sarajevo Film Festivala. Očekuje se da će se u subotu navečer pojaviti i na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta. Navodno je za nju u ovom ekskluzivnom hotelu rezerviran cijeli kat, odnosno dva velika apartmana i nekoliko soba za njeno osoblje i osiguranje.

Svjetski poznata glumica nije imala nikakvih posebnih zahtjeva, a još nije sigurno hoće li s njom u Sarajevo stići i Brad Pitt.

Anđelina je veliki prijatelj BiH i Sarajeva i već nekoliko puta posjetila je ovu zemlju. Prošle godine dodijeljena joj je Povelja počasnog građanina Kantona Sarajevo, kao i nagrada 'Srce Sarajeva' na 17. Sarajevo Film Festivalu.

200389,199881 ,198322 ,197861

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr