tportal.hr

Zagreb
-8
Osijek
-7
Pula
+8
Rijeka
+7
Zadar
+11
Split
+11
Dubrovnik
+12

'ŽENA KOJA JE OBRISALA SUZE'

Victoria Abril stigla u Sarajevo

Španjolska filmska zvijezda Victoria Abril stigla je na filmski festival u Sarajevu gdje će predstaviti film 'Žena koja je obrisala suze'

Datum objave:
6.7.2012 13:50

Zadnja izmjena:
6.7.2012 14:36

Poznata španjolska glumica Victoria Abril u četvrtak navečer doputovala je u Sarajevo. Riječ je o jednoj od najcjenjenijih europskih glumica koja je ostvarila ulogu u 'Ženi koja je obrisala suze' redateljice Teone Mitevske, filmu koji je u utrci za Srce Sarajeva ovogodišnje selekcije natjecateljskog programa - igrani film.

Victoria Abril, poznata po ulogama u filmovima Pedra Almodóvara 'Atame', 'Taconeslejanos' i 'Kika', glumila je u više od 60 filmova španjolske, francuske i talijanske produkcije. Osim brojnih nagrada koje je osvojila za svoje izuzetno glumačko umijeće, u svojoj bogatoj karijeri Abril je više puta nominirana za najznačajnije nagrade za najbolju glumicu na brojnim svjetskim festivalima.

Film 'Žena koja je obrisala suze' pred sarajevskom publikom predstavit će Victoria Abril i redateljica Teona Mitevska u subotu 7. srpnja.
201438,200378,198921,198803

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr