tportal.hr

Zagreb
+2
Osijek
+4
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+7
Split
+8
Dubrovnik
+13

FILMSKA GROZNICA POČINJE

Pripreme za 18. Sarajevo Film Festival su pri kraju

Najveća regionalna filmska groznica - Sarajevo Film Festival, koji ove godine 18. izdanjem slavi punoljetnost, počinje u petak, 6. srpnja. U narednih devet dana grad na Miljacki pretvorit će se u omiljeno mjesto u koje će se sliti poklonici sedme umjetnosti iz cijelog svijeta

Datum objave:
5.7.2012 19:50

Zadnja izmjena:
5.7.2012 20:51

Da se ništa ne smije prepustiti slučaju, svakako pokazuje i radna atmosfera koja već danima vlada na festivalskim lokacijama - postavljanje crvenog tepiha u trenutku pisanja ovog teksta privodilo se kraju, kao i ušminkavanje ostatka Festivalskog trga, ljetnog kina !hej (popularni sarajevski Metalac), kao i brojna druga mjesta na kojima će bit prikazani festivalski programi.

I press-centar je otvorio svoja vrata te su u četvrtak podijeljene i prve akreditacije novinarima koji će pratiti sadržaje ovogodišnjeg SFF-a.

Paralelno sa početkom 18. SFF-a, započet će i Sarajevo Music Stage koji će i ove godine građanima i posjetiteljima Sarajeva ponuditi koncerte nekih od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda.

Na Sarajevo Music Stageu u petak će nastupiti Bombaj štampa i Vrooom, u subotu Bajaga i Instruktori, Hari Mata Hari nastupa u nedjelju, Kultur Shock u ponedjeljak, a Amira Medunjanin 10. srpnja.

Zbog obilježavanja godišnjice genocida u Srebrenici ovaj program će 11. srpnja imati pauzu, a koncertne aktivnosti bit će nastavljene 12. srpnja nastupom Tonyja Cetinskog, 13. nastupa Urban & 4 i Negative, a završnica pripala je sastavu Mostar Sevdah Reunion.

Svi koncerti, osim nastupa Amire Medunjanin počinju u ponoć, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata.

Osamnaesto izdanje Sarajevo Film Festivala će se održati od 6. do 14. srpnja 2012.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr