tportal.hr

Zagreb
-4
Osijek
0
Pula
+10
Rijeka
+9
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+11

OBJAVLJENI PRVI NASLOVI

Sarajevo Film Festival održat će se od 6. do 14. srpnja

Novi, već 18. Sarajevo Film Festival polako otkriva detalje svog programa

Datum objave:
12.6.2012 7:23

Zadnja izmjena:
20.6.2012 11:54

Iako se popis natjecateljskog i ostalih glavnih programa još očekuje, objavljeni su neki naslovi koje će donijeti 18. Sarajevo Film Festival u razdoblju od 6. do 14. srpnja.

Pored gostovanja i retrospektive proslavljenog i kontroverznog redatelja Todda Solondza ('Sreća') u programu Posvećeno, objavljeni su i naslovi koji će se prikazivati u sklopu Open Air programa, počevši s dobitnikom nagrade žirija 65. Filmskog festivala u Cannesu, filmom 'Angel's Share' Kena Loacha, komedijom o kriminalcu koji mijenja život nakon rođenja sina. Očekuje se i dolazak glavnih glumaca Paula Brannigana te Garyja Maitlanda.

U Open Air programu prikazat će se i francuski blockbuster 'Nedodirljivi', koji je naša publika imala prilike gledati u multipleksima, a treći naslov za sarajevsko ljetno kino donosi Barnaby Southcombe – 'Ja, Anna' britanski je psihološki triler, a glavna ekipa osobno će ga doći promovirati u Sarajevo, dakle redatelj Southcombe, producent Christopher Simon te glavna glumica Charlotte Rampling.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr