tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+8
Pula
+11
Rijeka
+11
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+15

ANGELINA NA RED CARPETU:

Volim ovu zemlju više nego što možete zamisliti

Na zatvaranju 17. Sarajevo Film Festivala pojavili su se Brad Pitt i Angelina Jolie, koja je dodijelila nagradu Srce Sarajeva za najboljeg glumca

Datum objave:
30.7.2011 20:50

Zadnja izmjena:
31.7.2011 1:41

Angelina je izgledala prekrasno u haljini boje breskve, a Brad se ni trenutka nije odvajao od nje. Popularni par se raznježio ugledavši među obožavateljima malu bebu s tatom te su im odmah prišli pozdraviti ih.

Okupljenim novinarima, među kojima je bila i novinarka tportala, Angelina Jolie obratila se riječima:

‘Upravo sam imala nevjerojatan put do ovdje. Volim ovu zemlju, fantastična je. Film sam upravo završila, govori o ratu, o onome što se dogodilo u ovoj zemlji nedavno. Na to bi trebalo obraćati više pažnje. Željela sam pokazati sve što su ljudi u BiH proživjeli. Volim ovu zemlju više nego što možete zamisliti, volim ljude ovdje i stekla sam tu divne prijatelje. Svaka prilika da budem ovdje za mene je čast.’

‘Divna je publika ovdje’, dodao je Brad.

Kad se pojavila na pozornici Narodnog pozorišta, kako bi primila nagradu, cijela publika se uz buran pljesak dignula na noge a dirnuta Angelina je zaplakala. Kazala je kako je iznimno počašćena što je primila nagradu te da je prošle godine doživjela toplu dobrodošlicu i da nikada nije radila s tako talentiranim i discipliniranim ljudima.

Na festivalu je i Ivo Josipović koji je doživio ovacije na crvenom tepihu i još jednom ponovio da su u Hrvatsku osobito dobrodošli naši prijatelji iz BiH.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr