tportal.hr

Zagreb
-1
Osijek
-7
Pula
+11
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+11
Dubrovnik
+13

ARI FOLMAN

Svi koji su bili u Sarajevu žele se vratiti

Petoga dana crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala prošetali su se Ari Folman, Enis Bešlagić, Ivan Ramadan i zvijezda filma 'Grbavica', Luna Mijović

Datum objave:
28.7.2011 11:31

Zadnja izmjena:
28.7.2011 14:32

'Prvi boravak na Sarajevo Film Festivalu bio mi je jedno od najljepših iskustava vezanih uz filmski svijet. Ovo je predivan festival i fenomenalan grad. Kad u svijetu susrećem ljude koji su bili na Sarajevo Film Festivalu, svi govore o njemu u superlativima i žele se vratiti', rekao je za Depo portal Ari Folman, predsjednik žirija za natjecateljski program igranog filma.

Enis Bešlagić u srijedu se stigao prošetati crvenim tepihom i kasnije zapjevati s Ninom Badrić. 'Od ovogodišnjeg festivala očekujem, kao i od dosadašnjih, da ljudi odu zadovoljni i jedva čekaju sljedeći festival.'

Njihove i izjave Lune Mijović te redatelja Ivana Ramadana, uz dodatak filmske atmosfere, možete pogledati u videoprilogu Depo portala.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr