tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+4
Pula
+12
Rijeka
+9
Zadar
+12
Split
+11
Dubrovnik
+11

KRV PRAŠTA

Redatelj Joshua Marston došao na Sarajevo Film Festival

U srijedu je u Sarajevo stigao redatelj Joshua Marston, koji će publici 17. Sarajevo Film Festivala predstaviti film 'Krv prašta'

Datum objave:
27.7.2011 19:37

Zadnja izmjena:
27.7.2011 21:54

Njemu će se u Ljetnom kinu !hej pridružiti i glumci Tristan Halilaj, Sidni Lacej i Efet Abazi. Film 'Krv prašta' bit će prikazan u četvrtak u Ljetnom kinu !hej u okviru programa Open Air s početkom u 21 sat.

O filmu 'Krv prašta'

Nik je energični sedamnaestogodišnjak koji završava posljednji razred srednje škole u sjevernoj Albaniji. U prvoj je ljubavnoj vezi s djevojkom iz svog razreda i planira nakon mature otvoriti svoj internet kafić. Njegova sestra Rudina je bistra, zrela petnaestogodišnjakinja koja sanja o odlasku na fakultet. Kada spor oko zemlje završi optužbom njihova oca Marka za ubojstvo, obitelj im biva uvučena u krvavi rat. Kanun, stoljećima star balkanski kodeks časti, prisiljava Nika, njegova sedmogodišnjeg brata i ostale muške članove obitelji doslovno u kućni pritvor.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr