tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+6
Pula
+1
Rijeka
+8
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+10

SARAJEVO FILM FESTIVAL

Grašo i Tarik pogledali ukupno jedan film

Dajući izjave povodom Sarajevo Film Festivala za Depo TV, glumac Tarik Filipović otkrio je da je pogledao samo dokumentarac Pjera Žalice 'Orkestar', dok je pjevač Petar Grašo priznao da nije uspio pogledati nijedan film

Datum objave:
25.7.2011 23:00

Zadnja izmjena:
26.7.2011 9:16

Kamera Depo TV-a prošetala je centrom Sarajeva i zabilježila dio atmosfere u trećoj festivalskoj noći. Na kišom opranim sarajevskim ulicama primjetno je manje ljudi nego što je uobičajeno tijekom filmskog festivala. Nešto vruća atmosfera zabilježena je na koncertu Bajage i Instruktora u Domu mladih te na VIP partiju na Festivalskom trgu, na kojem je ekipa Depo TV-a uspjela dobiti izjave Petra Graše i Tarika Filipovića.

Grašo iskreno priznaje da je u dvodnevnom posjetu Sarajevu iz privatnih razloga te da nije uspio, a vjerojatno i neće, pogledati nijedan film. Unatoč tome želio je osjetiti atmosferu filmskog festivala te je postao svjestan što sve ove godine propušta. Stoga je obećao sebi da će nagodinu svratiti na barem tri-četiri dana. Sarajlije smatra pravim domaćinima, što je imao prilike osjetiti i mimo filmskog festivala.

Tarik je u Sarajevo došao ciljano pogledati samo jedan film i smatra da je napravio odličan izbor odgledavši dokumentarac Pjera Žalice ‘Orkestar’. U Sarajevu nije ni zbog filmova ni zbog noćnih provoda, nego zbog ukupne atmosfere koja se stvori oko festivala. Priznaje da ne smije propustiti ni parti svog rođaka povodom otvorenja zastupništva jedne strane firme, a nakon toga se vraća svojoj obitelji u Dubrovnik.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr