tportal.hr

Zagreb
+2
Osijek
-
Pula
+10
Rijeka
-
Zadar
+5
Split
+13
Dubrovnik
+12

NA SARAJEVO FILM FESTIVALU

Pogledajte koncert Saše Lošića i prijatelja

Nakon premijere filma 'Orkestar' Pjera Žalice, ekipa filma organizirala je u tajnosti koncert Saše Lošića i benda Best Beat. Zahvaljujući kolegama s Depo portala, prijenos koncerta ste u subotu navečer mogli pratiti i na tportalu, a danas vam donosimo i snimku tog koncerta

Datum objave:
25.7.2011 10:00

Zadnja izmjena:
25.7.2011 10:23

Film koji se bavi bogatom karijerom kultne sarajevske grupe Plavi orkestar predstavili su redatelj Pjer Žalica, Saša Lošić i članovi benda, pjevačica Severina Vučković, glumac Bogdan Diklić, glazbeni producent i urednik Siniša Škarica, Miljenko Jergović i mnogi drugi.

Saša Lošić s prijateljima nastupio je nakon premijere filma, a njegov nastup prekinula je policija zbog velike gužve koja se stvorila na Festivalskom trgu u Sarajevu. Ako ste ga propustili, u suradnji s Depo portalom, evo prilike da ga i pogledate.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr