tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+16
Pula
+12
Rijeka
+12
Zadar
+14
Split
+14
Dubrovnik
+12

TPORTAL I DEPO.BA PREDSTAVLJAJU

Pratite prijenose sa Sarajevo Film Festivala!

Tportal vam u suradnji s prijateljskim bosanskohercegovačkim portalom Depo.ba donosi prijenose premijera, atmosfere s crvenog tepiha i važnih događaja u sklopu Sarajevo Film Festivala

Datum objave:
23.7.2011 22:30

Zadnja izmjena:
24.7.2011 11:21

Baš kao i tportal.hr, Depo.ba je partner festivala od njegovih početaka pa smo ove godine udružili snage s našim sarajevskim kolegama da bismo vam što vjernije približili atmosferu s najvećeg regionalnog filmskog festivala.

Večeras vam donosimo prijenos koncerta Saše Lošića i prijatelja, koji nastupaju na Festivalskom trgu ispred sarajevskog Narodnog pozorišta nakon premijere filma Pjera Žalice 'Orkestar'.

Atmosferu uoči ove premijere mogli ste također pratiti u live streamu, a sve ostale prijenose s festivala pokušat ćemo pravovremeno najaviti na našoj podstranici posvećenoj festivalu, koja donosi i sve izvještaje i novosti sa SFF-a.

Uključite se u live stream!
Streaming live video by Ustream

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr