tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+8
Pula
+7
Rijeka
+10
Zadar
+5
Split
+11
Dubrovnik
+14

SARAJEVO FILM FESTIVAL

Otvoren natječaj za Sarajevo Talent Campus 2011.

Novi natječaj za sudjelovanje mladih filmskih profesionalaca iz jugoistočne Europe u Sarajevo Talent Campusu, u okviru 17. Sarajevo Film Festivala, otvoren je od 16. ožujka, a rok za prijave je 25. svibnja

Datum objave:
16.3.2011 13:41

Zadnja izmjena:
18.7.2011 10:04

Tijekom 17. Sarajevo Film Festivala mladi filmski profesionalci imat će priliku učiti od renomiranih filmskih stručnjaka koji su voljni podijeliti znanje i iskustvo. Program Sarajevo Talent Campusa, pokrenut 2007. godine u suradnji s Internacionalnim filmskim festivalom u Berlinu i Berlinale Talent Campusom, otvoren je za mlade filmske profesionalce i studente posljednje dvije godine studija filma.

Peti Sarajevo Talent Campus, koji će se održati između 24. i 30. srpnja, okupit će scenariste, redatelje, glumce i producente iz sljedećih zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Slovenije, Srbije, Turske i UNMI Kosova.

Druge godine zaredom, Sarajevo Talent Campus imat će poseban fokus, temu 'Naše vrijeme, moje gledište', i nastavit će s programom Sarajevo Talent Campus Pack&Pitch.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr